Senaste nyheter

 

HIFU

20.12.2021

YES! Ni läste rätt nu kan ni äntligen boka Hifu hos oss!!

Dermaplaning

03.11.2021

Dermaplaning är en smärtfri behandling där vi med hjälp av ett skalpellblad avlägsnar hår och fjun och döda hudceller. Skalpellbladet skrapas varsamt på huden över hela ansiktet. Resultatet blir en vacker lyster!

INSCULPT

29.03.2021

INSCULPT bygger på tekniken HIFEM - High Intensity Focused Elektro Magnetic är en metod som bränner fett, bygger muskler samt skulpterar kroppen utan ingrepp. Vår INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av...

Vi får många frågor om vi inte utför fillers- och botoxbehandlingar länge eftersom det inte går att boka nu via bokadirekt. Detta är för att Emma som utför detta är mammaledig just nu.

Ni har väl inte missat att vi även tar hål i öronen? Vi använder oss av Studex öronhåltagningssystem!

PRX- T33 2.o

17.12.2020


PRX är redan en stor favorit bland våra kunder!

Information

11.12.2020

Nu är Emma mammaledig och kommer vara detta helt i 3 månader, därefter kommer det finnas ett fåtal tider endast på lördagar. Vi kommer skriva ut mer information när hon är tillbaka igen och när ni kan boka tider hos henne igen.

Nu kan ni boka denna fantastiska behandling hos oss, du måste bara testa denna då den ger så fint glow i ansiktet! Efter en behandling så ljusar den upp huden och ger en jämnare hudton.