HIFU

20.12.2021

YES! Ni läste rätt nu kan ni äntligen boka Hifu hos oss!! 

Vi är så glada att den är här nu, det är såå många som har frågat efter det och självklart lyssnar vi på er. För er andra som ännu inte känner till Hifu så väl och vad den gör så kommer här lite information:

Vad gör HIFU?

Ökar blodcirkulationen
Ökar Elastin- och produktion av kollagen 
Aktiverar muskulaturen
Stimulerar cellförnyelsen
Föryngrar huden
Förbättrar hudstrukturen på en slapp hud


Behandlingar med HIFU

Lyfta hängande ögonlock 

Släta ut rynkor & linjer 

Definera käklinjen

Reducera dubbelhaka 

Dränera påsar under ögonen 

Minska acne och acneärr 

Uppstramning ansikte

Minska fettdepåer på kroppen 

Uppstramning kropp 

Varför 4D HIFU?

Vår maskin är den senaste på marknaden och har extra mindre handtag som gör det möjligt att behandla mindre områden såsom ögon. HIFU behandling kan behandla alla olika hudtyper och hudfärger.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?

De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd.

I vissa fall om huden är väldigt lös eller kund är 50+ kan en behandling upprepas efter 5-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera friskt kollagen under ett år. 

När ser man resultat?

Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. Efter ca 3-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Hur fungerar HIFU fettreducering?

Hifu penetrerar hög intensiv fokuserad ultraljud genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna (omedelbart under behandlingen).

De förstörda fettcellerna tas bort av kroppens naturliga lymfsystem. Lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen. Denna process tar ca 8-12 veckor.

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppen blodsystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fetcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

Upprepad behandling kan ske tidigast efter 4 veckor. 

Är behandlingen smärtsam?

De flesta upplever behandlingen relativt smärtfri. Eventuellt obehag kommer endast i samband med behandlingen och är tillfälligt och varar vanligtvis bara under själva behandlingen.

Biverkningar

Man kan få en lätt rodnad första timmarna efter behandling, och det är vanligt med lätt svullnad eller en pirrande känsla i ett par veckor. Även små blåmärken och lätt känselnedsättning kan förekomma, men det är ovanligt. Sådana besvär försvinner inom 2-4 veckor efter behandling.