Senaste nyheter

 

Här har vi behandlat kunden med Mezotix mot sina pigmentfläckar i ansiktet. Här har ni resultatet efter endast 1 behandling, häromdagen gjorde hon sin andra behandling, ska bli spännande att följa resultatet 🌟

TikTok

29.08.2022

Ni har väl inte missat att vi har TikTok? Följ gärna oss där!

Nu har ni möjlighet att gå en kurs i Hifu hos oss för er som driver en salong eller är intresserade av att starta en salong. Hifu är en fantastisk maskin att investera i om du vill lyckas med din klinik!

Drömmer du om friskt, välmående, mjukt och vackert hår som från tv-reklamen?Är du trött på all tid som du lägger på att styla ditt hår varje morgon?Har du märkt hur skadat ditt hår har blivit av att använda plattång varje dag?Då är INOAR Keratinbehandling något för dig!

HIFU

20.12.2021

YES! Ni läste rätt nu kan ni äntligen boka Hifu hos oss!!

Dermaplaning

03.11.2021

Dermaplaning är en smärtfri behandling där vi med hjälp av ett skalpellblad avlägsnar hår och fjun och döda hudceller. Skalpellbladet skrapas varsamt på huden över hela ansiktet. Resultatet blir en vacker lyster!

INSCULPT

29.03.2021

INSCULPT bygger på tekniken HIFEM - High Intensity Focused Elektro Magnetic är en metod som bränner fett, bygger muskler samt skulpterar kroppen utan ingrepp. Vår INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av...

Vi får många frågor om vi inte utför fillers- och botoxbehandlingar länge eftersom det inte går att boka nu via bokadirekt. Detta är för att Emma som utför detta är mammaledig just nu.