Behandlingar

För att boka din behandling 


Fillers

Fillers är består av hyaluronsyra som är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen. Det sprutas in i huden för att forma, förändra och föryngra. Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket har gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Intresset för fillers är väldigt stort.
Detta beror på fyra faktorer:

  • Behandlingen är enkel.
  • Resultaten blir synliga.
  • Riskerna är små.
  • Kostnaden är rimlig.

Fillersbehandling av haka och läppar

Näskorrigering med fillers

Fillersbehandling av Marionettlinjer (sura mungipor) 

Fillersbehandling av läppar


Botox (Botulinum Toxin)

Botox är en muskelavslappnande ämne som injiceras med hjälp av en tunn nål på flera ställen där rynkor uppkommit. Normalt tar inte behandlingen mer än 10 minuter och oftast behövs ingen bedövning. Botox är världens vanligaste medicinska estetisk behandlingar mot rynkor och fina linjer.

Resultat är att linjer och rynkor som skapats på grund av ansikte rörelse och ålder  blir mindre synliga och i de flesta fall försvinner helt. Resultatet syns efter ett par dagar och håller sig upp till 3-6 månader.Permanent hårborttagning med laser

Diolasheer ICE arbetar med 4 våglängder, som kommer ut på samma gång för att arbeta i olika hår-djup och uppnå permanent hårborttagning av alla hud-typer och hårtyper. 

Behandlar ALLA hud-typer från vit till mörk hud. 

Ingen smärta och kortare behandlingssessioner.

 Effektiv och säker behandling för permanent hårborttagning. 

ALLA HÅRFÄRGER 
ALLA HUDTYPER 
HELT SMÄRTFRI

 HUR GÅR DET TILL MED LASER BEHANDLING FÖR PERMANENT HÅRBORTTAGNING?

 En gel appliceras på det område som ska behandlas. I en bråkdel av en sekund värms hårsäcken upp av lasern. Håret lossnar från hårsäcken och faller så småningom ut. Hårsäcken lämnas oförmögen att producera ett nytt hårstrå. 


BEHÖVER MAN FÖRBEREDA SIG PÅ NÅGOT SÄTT INFÖR EN BEHANDLINGEN? 

 Du måste raka eller klippa bort håret som ska tas bort innan behandlingen. Men framförallt ska du inte vaxa, plocka eller bleka håret på 6 veckor innan behandlingen. 

Vi behandlar inte: 

• Infektioner eller oläkt ärrvävnad som ska behandlas 

• Extremt känslig och ömtålig hud 

• Gravida kvinnor 

Hur många behandlingar? 

Väldigt individuellt, och det beror på området! Men räkna med 4-6 behandlingar för önskat resultat.

 Hur ofta? 

Det ska gå mellan 4-6 veckor mellan behandlingarna för att få mest optimalt resultat.Öronhåltagning

Vi använder oss av Studex System75. Tack vare Studex System75 blir öronhåltagningen knappt kännbar och nästan ljudlös, vilket gör det till ett perfekt system för öronhåltagning på barn.  

Vi tar hål i öron, brosk och tragus. 


Cryo T-shock

Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin. 

FÖRDELAR MED CRYO T-SHOCK

 • Används över hela kroppen för att eliminera fett, celluliter & lös hud 

• Smärtfri 

• Ökar cirkulationen 

• Lindrar muskelinflammation 

• Stimulerar kollagen & hudens elasticitet 

• Synliga resultat oftast efter första sessionen

Cryo T-Shock av mage 60 min: 2 behandlingar. Resultat direkt efter behandling. 

Cryo T-Shock av dubbelhaka 15 min - 3 behandlingar. Resultat direkt efter behandling. 

Cryo T-Shock av mage 60 min: 2 behandlingar = - 6cm. Resultat direkt efter behandling. 


Mezotix

Ange undertext här

Mezotix är skinboost och lyft i en och samma behandling! 

Med mesotix kan man behandla: 

 -Aktiv akne & akneärr 

-Rynkor, även runt ögonen 

-Övriga ärr & hudbristningar 

- pigmentfläckar, melasma & solskador 

- Hudföryngring & hudåtstramning 

Här kan du uppnå hudförnyelse och föryngring, rynkreduktion, pigmenteringsbehandling, aktiv aknebehandling och även behandla rynkor nära ögonen!


Insculpt

INSCULPT bygger på tekniken HIFEM - High Intensity Focused Elektro Magnetic är en metod som bränner fett, bygger muskler samt skulpterar kroppen utan ingrepp. Vår INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA där varumärket EMSCULPT är ledande på marknaden. Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när Jennifer Lopez, Drew Barrymore och Kardashians anammade trenden var succén ett faktum. Välkommen att uppleva resultat på riktigt!


PRX-T33

PRX är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggning, normaliserar pigment, stimulerar ökad cellförnyelse och återskapar hudens funktioner. Kollagenstimulering med lyftande och fyllande egenskaper och omedelbar lyster. PRX är ingen peeling och ingen injektionsbehandling, utan en hybrid som tillåter behandling på alla hudtyper och vid alla årstider. 

INDIKATION: 

Rynkor och linjer 

Torr hud 

Förlorad fasthet och elasticitet 

Nedsatt fyllighet 

Pigmenteringar 

Ärrbildningar 

Microneedling

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandling går till så att tolv sterila engångsnålar skapar upp till 3000 microkanaler i sekunden ned i huden. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård.

Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Genom att skada huden på ett kontrollerat sätt sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan; det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen. Samtidigt slussas ned aktiva ämnen genom de microkanaler som bildats. Behandlingen är avsedd i första hand för ansiktet men händer, hals och dekolletage kan även behandlas. 


BioRePeel

BioRePeel är en peeling med följande egenskaper: 

Minskar porer 

Exfolierar och avlägsnar hudceller 

Eliminerar döda hudceller

Rengör och syresätter huden

Stimulerar kollagenproduktionen

Minskar pigment

Anti-aging effekt och minskar fina linjer

Behandlar akne och akneärr

 Återfuktar huden

Förbättrar hudens struktur och tjocklek 

Ljusar upp huden och ger en jämnare hudton


Diatermi

Med hjälp av diatermi kan man ta bort ytliga blodkärl i ansiktet eller på benen, man kan även ta bort hudförändringar som leverfläckar. 

Diatermi innebär att man använder en nål som man sticker ned i blodkärlet. Där hettas den upp med hjälp av ström. Värmen försluter kärlet så att blodflödet upphör och kärlbristningen förtvinar bort. Med denna maskin tar man bort ytliga blodkärl med högfrekvent mikropunkt ljus som producerar 13,56 miljoner Mhz UHF elektromagnetiska pulser. Energin överförs under hudytan genom optisk fiber, krossar kapillärer som sedan absorberas av hudens vävnader. Resultatet är permanent.

 Hur många behandlingar?

 
1-2 behandlingar räcker för önskat resultat. 

Hur lång tid ska det gå mellan behandlingarna?
 

2 veckor.


Tandblekning

Tandblekning med COOL LIGHT

 

🦷 
En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. 
Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. 


 Att tänka på efter tandblekningen:


De närmaste 48 timmarna efter tandblekningen ska du undvika följande: kaffe, te, läsk, vin, ketchup, rödbetor, blåbär, kinesisk/japansk soya, äpplen, citrusfrukter, Rökning & snus. 

 🦷 Biverkningar : 

Tänderna kan till en början bli mer känsliga för ilningar och tandköttet kan bli irriterat men det är besvär som normalt går över inom 24 till 48 timmar. 

 🦷 Hur länge håller tandblekning? 

Tandblekningens hållbarhet påverkas av yttre faktorer, exempelvis om du fortsätter snusa eller dricka kaffe efter behandlingen. För att fortsätta att hålla tänderna vita bör du minska tillfällen de utsätts för exempelvis livsmedel som missfärgar dem. Självklart spelar också din munhygien in. Vi brukar dock generellt prata om att en tandblekning håller i cirka två år. 

Kontraindikationer för tandblekning är:

- allergi mot ingående komponenter i blekmedlet, tex plast och väteperoxid, ilningar i tänderna, förtunnad emalj och tandborstskador, eftersom tandens känslighet då ökar. 

- graviditet där forskning inom området saknas. 

- Har man epilepsi ska man inte heller genomgå behandling p.g.a. ljuset från tandblekningsmaskinen som kan trigga igång sjukdomen. 

- Åldersgräns är 18 år. 


PRP Behandling

Vad är PRP?

PRP är en förkortning av Platelet Rich Plasma, blodplättrik plasma. Vi utvinner din plasma från ett blodprov och injicerar därefter plasman i ansiktet, på huvudet eller olika områden på kroppen. PRP använder den läkande kraften i din egen kropp till att naturligt förbättra hudens struktur och framtoning. Vi använder dina egna unika tillväxtfaktorer i blodet och deras läkande egenskaper.

PRP stimulerar nybildning av kollagen samt ökar blodtillförseln till det behandlade området. Det leder till att huden får en ungdomlig spänst och lyster, samt bättre struktur med utjämning av rynkor och ojämnheter t.ex. akneärr.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN FÖR PRP:

-Hudföryngring
-Akneärr
-Håravfall
-Hudstruktur
-Bristningar


HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Vi tar en liten mängd av ditt eget blod som sedan bearbetas i en specialdesignad klinisk centrifug. Vid centrifugeringen delas blodet upp i tre skikt där det översta består av plasma med en extra hög koncentration av blodplättar. Vi injicerar den läkande plasman in i de hudområden som behöver föryngring. 


  EJAL 40

Ejal 40 är en biorevitaliserande filler som används för att behandla rynkor, elasticitet och hudton och förbättrar även hudens funktioner och täthet genom att stimulera fibroblaster och bildandet av kollagen- och elastinfibrer. Ejal 40 återställer även nivån av naturlig hyaluronsyra i huden genom att motverka nedbrytningsprocessen. Du får genom behandling med Ejal40 en långsiktig förbättring av din huds kvalité och struktur.

- Den stramar upp huden och motverkar slapphet

- Linjer minimeras och huden känns mer fast

- Yngre personer som inte har en ökad volymförlust än får av Ejal40 ett ökat glow och förbättrad hudkvalité

- Många upplever ett intryck av minskade porer

- Personer med rosacealiknande besvär kan uppleva en förbättring

-Man har också kunnat se att Ejal40 gett fina resultat på acneärr

Rekommenderas som en kur på 2-3 ggr med 2-4 veckors mellanrum och sedan en behandling var sjätte månad för att bibehålla resultatet.