Behandlingar

För att boka din behandling 


Fillers

Fillers är består av hyaluronsyra som är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen. Det sprutas in i huden för att forma, förändra och föryngra. Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket har gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Intresset för fillers är väldigt stort.
Detta beror på fyra faktorer:

 • Behandlingen är enkel.
 • Resultaten blir synliga.
 • Riskerna är små.
 • Kostnaden är rimlig.

Fillersbehandling av haka och läppar

Näskorrigering med fillers

Fillersbehandling av Marionettlinjer (sura mungipor) 

Fillersbehandling av läppar


Botox (Botulinum Toxin)

Botox är en muskelavslappnande ämne som injiceras med hjälp av en tunn nål på flera ställen där rynkor uppkommit. Normalt tar inte behandlingen mer än 10 minuter och oftast behövs ingen bedövning. Botox är världens vanligaste medicinska estetisk behandlingar mot rynkor och fina linjer.

Resultat är att linjer och rynkor som skapats på grund av ansikte rörelse och ålder  blir mindre synliga och i de flesta fall försvinner helt. Resultatet syns efter ett par dagar och håller sig upp till 3-6 månader.Profhilo

Profhilo är en behandling som passar alla som vill boosta hyn. Framförallt är behandlingen effektiv vid förlorad elasticitet, volymökning och torr hud. Profhilo är en ­filler baserad på hyaluronsyra, men den skiljer sig från de traditionella fillers som ofta används till att bygga och ­modellera huden. Den beskrivs istället som en vävnadsstärkande filler med högkoncentrerad, stabiliserad hyaluronsyra som injiceras strax under hudytan. Där flyter den sedan ut och fortsätter att dra till sig fukt, vilket ger en fylligare, slätare och fastare hudstruktur. En behandling innebär totalt tio stick, på olika, väl valda punkter i ansiktet. Sunekos

Sunekos är en behandling för att förbättra/ reducera rynkor, mörka ringar och påsar under ögonen. Behandlingen tar ca 15 minuter. Det slutgiltiga resultatet ser man ca en månad efter sista behandlingen, dock ser många resultat redan efter första gången. 

 Produkten består av en blandning av hyaluronsyra och aminosyror som i sin tur stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Passar dig som har problem med mörka ringar, påsar under ögonen samt linjer orsakade av försämrad elasticitet. 

För bästa resultat rekommenderar vi alltid en kur vilket innebär tre behandlingar. Behandlingen utförs med ca 2-4 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en behandling för påfyllning ungefär var sjätte månad. Öronhåltagning

Vi använder oss av Studex System75. Tack vare Studex System75 blir öronhåltagningen knappt kännbar och nästan ljudlös, vilket gör det till ett perfekt system för öronhåltagning på barn.  

Vi tar hål i öron, brosk och tragus. 


Cryo T-shock

Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin. 

FÖRDELAR MED CRYO T-SHOCK

 • Används över hela kroppen för att eliminera fett, celluliter & lös hud 

• Smärtfri 

• Ökar cirkulationen 

• Lindrar muskelinflammation 

• Stimulerar kollagen & hudens elasticitet 

• Synliga resultat oftast efter första sessionen

Cryo T-Shock av mage 60 min: 2 behandlingar. Resultat direkt efter behandling. 

Cryo T-Shock av dubbelhaka 15 min - 3 behandlingar. Resultat direkt efter behandling. 

Cryo T-Shock av mage 60 min: 2 behandlingar = - 6cm. Resultat direkt efter behandling. 


Mezotix

Ange undertext här

Mezotix är skinboost och lyft i en och samma behandling! 

Med mesotix kan man behandla: 

 -Aktiv akne & akneärr 

-Rynkor, även runt ögonen 

-Övriga ärr & hudbristningar 

- pigmentfläckar, melasma & solskador 

- Hudföryngring & hudåtstramning 

Här kan du uppnå hudförnyelse och föryngring, rynkreduktion, pigmenteringsbehandling, aktiv aknebehandling och även behandla rynkor nära ögonen!


Insculpt

INSCULPT bygger på tekniken HIFEM - High Intensity Focused Elektro Magnetic är en metod som bränner fett, bygger muskler samt skulpterar kroppen utan ingrepp. Vår INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA där varumärket EMSCULPT är ledande på marknaden. Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när Jennifer Lopez, Drew Barrymore och Kardashians anammade trenden var succén ett faktum. Välkommen att uppleva resultat på riktigt!


Lashlift och Browlift

Lashlift

En naturlig böj på dina egna fransar, keratinet stärker och på sikt förlänger dina egna fransar. Färgning ingår om så önskas. På bara ett ögonblick kan vi erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar som kommer att hålla länge. En behandling är allt som behövs för att ge dina fransar en djup böj som även efter dusch och bad varar upp till 6-12 veckor! Ett fantastiskt alternativ till ögonfransförlängning! Förbättrar dina naturliga ögonfransar, för att skapa en illusion av längre och tjockare fransar.


Browlift 

Eyebrow lamination, som det också kallas ger brynen ett uppåt lyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Det är även en keratinbehandling precis som ett lashlift. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt "lyfter upp" ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar man brynen samt formar dom. Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen. Resultatet varar upp till 8 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

PRX-T33

PRX är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggning, normaliserar pigment, stimulerar ökad cellförnyelse och återskapar hudens funktioner. Kollagenstimulering med lyftande och fyllande egenskaper och omedelbar lyster. PRX är ingen peeling och ingen injektionsbehandling, utan en hybrid som tillåter behandling på alla hudtyper och vid alla årstider. 

INDIKATION: 

Rynkor och linjer 

Torr hud 

Förlorad fasthet och elasticitet 

Nedsatt fyllighet 

Pigmenteringar 

Ärrbildningar 

Microneedling

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandling går till så att tolv sterila engångsnålar skapar upp till 3000 microkanaler i sekunden ned i huden. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård.

Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Genom att skada huden på ett kontrollerat sätt sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan; det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen. Samtidigt slussas ned aktiva ämnen genom de microkanaler som bildats. Behandlingen är avsedd i första hand för ansiktet men händer, hals och dekolletage kan även behandlas. BioRePeel

BioRePeel är en peeling med följande egenskaper: 

Minskar porer 

Exfolierar och avlägsnar hudceller 

Eliminerar döda hudceller

Rengör och syresätter huden

Stimulerar kollagenproduktionen

Minskar pigment

Anti-aging effekt och minskar fina linjer

Behandlar akne och akneärr

 Återfuktar huden

Förbättrar hudens struktur och tjocklek 

Ljusar upp huden och ger en jämnare hudton


Cryo Clear

Cryo Clear är ett skonsamt och högeffektivt verktyg som tar bort oönskade hudåkommor. Cryo Clear innehåller koldioxid för att frysa bort pigmenteringar och hudmärken.

Cryo Clear kan behandla följande åkommor

 • mörka pigmenteringar

 • hudvårtor

 • Skintags

 • Leverfläckar

 • Spider veins (bara i ansiktet)

 • Acneärr 

 • Fettknölar


Vad ska man tänka på efter behandling?

Använd hög solskyddsfaktor vid sol.

Håll huden insmord 12-20 dagar efteråt.

Efter behandlingen:

Märket blir rött och kan klia

Inom 72 timmar blir det mörkare

Blir sedan rosa som ett sår som läker

90 % ska vara borta efter 45 dagar


Borttagning av ådernät på benen

- Snabb och skonsam behandling av ådernät på benen

 Sklerosering är en injektionsbehandling där Aetoxysklerol injiceras långsamt med en tunn nål i blodkärlen som ska behandlas. Ämnet irriterar kärlväggarna och kärlen "klibbar" ihop. Det resulterar i att flödet upphör och kärlet kommer att förtvina och försvinna. 

Ytliga blodkärl på benen kallas för ådernät, och är utvidgade blodkärl som ligger nära hudytan och bildar spindelvävsliknande mönster. Det kan vara missprydande men går enkelt att behandla med injektioner. 

Hur behandlas ådernät på benen? 

Ådernät är först och främst ett kosmetiskt problem, där en konsultation med behandlare först sker för att se hur omfattande behandling som behövs. Sedan injiceras små mängder av ett läkemedel på flera ställen som gör att kärlen går tillbaka. En gradvis förbättring sker inom de närmaste veckorna.

Antalet ådernät och storleken avgör hur många behandlingar som behövs. Det brukar vanligtvis behöva 2-8 behandlingar innan man får det slutresultat som man är ute efter. Behandlingarna görs med 3 till 4 veckors mellanrum.