SUNEKOS

14.05.2024

NU KAN NI BOKA SUNEKOS HOS OSS!

Sunekos ger dig en föryngring av ögonen genom att reducera mörka ringar och påsar under ögonen

Sunekos

Sunekos förebygger och rättar till tecken på åldrande. Produkten stimulerar produktionen av elastin och kollagen samtidigt som den återställer förlorad volym och förbättrar hudens elasticitet, utan syntetiska tillsatser.

Hur fungerar Sunekos?

Sunekos har en unik formula som genom studier har visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis (som reproducerar både kollagen och elastin). En patenterad formulering av hyaluronsyra och aminosyror stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Sunekos motverkar därför åldrandet på ett naturligt sätt med hänsyn till patientens naturliga ansiktsform.

Mörka ringar och påsar under ögonen

Patienter med mörka ringar och påsar under ögonen kan med fördel behandlas med Sunekos. Tack vare en speciellt framtagen teknik kan detta område behandlas för att stimulera nybildningen av kollagen samt elastin. Detta stärker upp huden runt ögonen och kan resultera i mindre mörka ringar och/eller påsar under ögonen.

Hur många behandlingar behövs?

Behandlingen utförs som en kur mellan 3-6 gånger och med 1-3 veckors mellanrum. En uppföljande behandling sker med ca 6 månaders mellanrum. Hur länge effekten håller efter behandling är individuellt beroende på patienten hudkvalité men generellt i sex månader innan behandlingen upprepas igen.


Sunekos: Biverkningar

Efter behandlingen kan man få tillfällig svullnad i 24-72 timmar. Det är rekommenderat att undvika träning och solning till dess att svullnaden har lagt sig.


Sunekos eller tear trough?

Till skillnad från tear trough-fillers, som enbart består av hyaluronsyra, innehåller Sunekos även aminosyror. Aminosyrorna stimulerar hudens egen produktion av elastin och kollagen, vilket innebär att Sunekos förbättrar hudens struktur och elasticitet