Nu har vi ny lokal + ny behandling!

22.10.2020

Nu har vi äntligen flyttat in i vår nya lokal som ligger på:

Trädgårdsgatan 18, 

392 35, Kalmar


Ni är varmt välkomna att besöka oss i nya lokalen! Vi har lite småsaker kvar att fixa till i lokalen men snart är allt färdigt. 

Nästa vecka på  lördag 31/10 kommer vi ha ett öppningsevent, där kommer vi ha 20% rabatt på våra produkter som vi säljer i lokalen dvs på Xlash, Tanrevel, Purelinne och ansiktskrämer. Alla som kommer förbi kommer få möjlighet att tävla om flera fina priser. Det vill ni inte missa! 

Vi kommer även visa upp hur en Cryo T-shock behandling går till för de som är intresserade. Mer info kommer snart om tider. 


Vi har även en ny behandling som går att boka hos oss nu. Det är Kissum Lips läppigmentering (BB lips)! 

Kissum Lips är en läppigmentering för dig som inte vill ta steget ut och tatuera läpparna, men önskar en jämnare och mer pigmenterad hudton. 

 Du kan man välja mellan fyra olika nyanser för läpparna. Behandlingen utförs med samma teknik som vid microneedling. Tack vare detta serum uppnås effekten av pigmentering från grå och livlösa läppar, fläckar Ojämn ton återfuktande. Produkterna är 100 %naturlig ämnen och parabenfria, Alkoholfri. 

 Första dagen kommer läpparna vara kraftigt färgade för att sedan gå tillbaks till din vanliga färg. Sen kommer cirka en fjärdedel av behandlingsfärgen att gradvis träda fram på läpparna under två veckors tid. 

 Resultatet är individuellt men håller i ca 2-4 månader, längre med fler behandlingar. För grå och livlösa läppar eller för att skapa bättre hållbarhet rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar med 7-14 dagar intervall mellan behandlingarna för bästa resultat.